Om företaget

Farmaceutkonsult i Bergslagen vill mer än att bara komma till er och uppbära lön. Jag vill jobba mot era uppställda mål och göra mitt bästa för er med fokus på kundnytta. I ryggen har jag stor kunskap och erfarenhet inom apoteksdrift. Kvalitet är mycket viktigt i mitt arbete. Jag vill med detta bidra till kloka lösningar som leder till ett positiva resultat i din verksamhet, både vad gäller ekonomi, trivsel och effektivitet.

Bakgrund

Företaget startades våren 2019 av mig Elsi Berglund. Jag har trettio års erfarenhet av apoteksbranschen och har gjort det mesta man kan göra inom apotek. Jag började som receptarie 1989 och har sedan verkat både som arbetsmiljöombud och facklig representant, något jag haft stor nytta av som chef. Mellan 2011 och 2018 var jag apotekschef, VD och ägare till tre apotek.

Nya utmaningar

Nu är det dags för nya utmaningar! Jag är nyfiken på hur jag kan bidra till utveckling för andra apotek och apotekskedjor med kunskap, kvalitet och kundnytta. Jag vill också ha omväxling, se nya orter och nya människor.

Kuriosa

Ordet farmaci kommer från grekiskan och betyder läkemedel. Farmaci är ett yrkesområde som kopplar samman hälsovetenskaper med de kemiska vetenskaperna.